Опис

Научете како да станете попродуктивни сега!

Никогаш нема да можете да направите се што сонувате... тоа е фатално: вашето време е ограничено.

Долго време мажите настојуваа да најдат решение за овој проблем.

Некои дури се обидоа да го создадат Каменот на филозофот што ќе ги направи бесмртни ... залудно

Не постои чудо решение. Единственото нешто што можете да направите е научете да управувате со вашето време et стануваат попродуктивни.