Опис

добредојде,

Дали отсекогаш сте сакале да се впуштите во претприемничка авантура?

Време е ! За 3 часа лекции, откријте го методологија, на вокабулар, на практични алатки и култура Почни потребно е да се започне вашиот иден проект.

 

Курсот е илустриран со примери на стартапи што ги знаете: Airbnb, Uber, Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Heetch, Save, Groupon, Dropbox, Breather, Criteo, Twitch...

Обука која комбинира и теорија (опфатени многу концепти) и пракса (откривање на многу алатки).

Ти е редот.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Европска сертификација: какви се изгледите за 2022 година?