Таг: Бесплатна обука за веб-маркетинг

Новото лице на дигиталниот маркетинг

Дигитален маркетинг, револуција на дофат Дигиталната технологија ги промени нашите животи. И на...

Прочитај повеќе

Усовршете го Facebook: Успешно креирајте и управувајте со вашата деловна страница

Ефективни техники за оптимизирање на вашата професионална страница на Фејсбук Социјалните мрежи се...

Прочитај повеќе

Научете го маркетингот на социјалните мрежи со оваа обука

Развивање на ефикасна стратегија за социјални медиуми во дигиталниот свет...

Прочитај повеќе

Создадете ефективни веб-страници за да го зајакнете вашето онлајн присуство

Разберете ги основните принципи на веб дизајн Атрактивната и функционална веб-страница се базира на...

Прочитај повеќе

Совладете ја уметноста на таргетирање на вашата публика со обуката на HP LIFE „Вашата целна публика“.

Презентација на HP LIFE и обуката „Вашата целна публика“ Во светот на...

Прочитај повеќе

Примена на психологија за дизајн за ефективни кориснички интерфејси

Разбирањето како работат нашите корисници преку психологијата Психологијата е...

Прочитај повеќе

Совладете ја оптимизацијата на ентитети за да ја оптимизирате вашата веб-содржина

  Откријте како да пишувате веб-содржини разбрани од пребарувачите во вас...

Прочитај повеќе

Оживејте го вашиот бренд со овој курс за креирање и примена на графичка повелба

Сакате да му дадете професионален имиџ на вашиот бренд и да ја гарантирате хомогеноста на...

Прочитај повеќе

Подобрете го создавањето на достапни веб-страници: Курс за инклузивен дизајн

Научете ги принципите на веб-пристапност и креирајте инклузивни дизајни Доколку...

Прочитај повеќе
Вчитување