Таг: Бесплатна обука за зборови

Обработка на текст со употреба на Microsoft Word 2016 Дел 1

Овој курс е наменет за ученици на ниво на почетници: ученици, студенти и официјални лица кои сакаат ...

Прочитај повеќе

Како да управувате и совладувате системот на запирања и јазичиња во Word?

Заедно правиме голем потсетник за работењето на шкафовите и порамнувањата на ...

Прочитај повеќе

Како да направите професионална бизнис картичка во Microsoft Word?

Создадете професионална бизнис картичка во Microsoft Word? Гледаме заедно пример на ...

Прочитај повеќе
Вчитување