Таг: Бесплатна обука за софтвер и апликации

Обука за Microsoft Outlook | ПРАКТИЧЕН ПРЕДМЕТ с.2016 - с.2019 г

Совладајте го функционалното богатство на Outlook, за да знаете како да ги прилагодите неговите методи на ...

Прочитај повеќе

Бесплатно пресметување: Креирање и форматирање на табела

Во ова бесплатно упатство за Open Office Calc, ви предлагам да научите како да креирате и ставите ...

Прочитај повеќе

Бесплатно: Создадете дигитално потпишани документи со Zoho Sign

Бесплатно упатство за учење како да креирате интерактивни документи за да ги потпишете ...

Прочитај повеќе

Бесплатни обрасци на Google: Креирајте анкети, прашалници и квизови

Оваа обука на Google Forms преку Интернет има за цел да ве научи како да креирате истражувања, ...

Прочитај повеќе

Забрзајте ја брзината на вашиот блог за WordPress за SEO и многу повеќе

Сакате да ја забрзате вашата веб-страница за да ја подобрите брзината на вчитување страница ...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач

Оди до главна содржина