Таг: Личен и професионален развој бесплатна обука

Зголемете ја вашата самодоверба и самодоверба - 30 ′ Водич

Дали сакате да дознаете како да ја зголемите вашата самодоверба и самодоверба ...

Прочитај повеќе

Како да направите одличен 1 впечаток - 30 ′ Водич

Зајакнете ги вашите меѓучовечки, социјални, комуникациски, лидерски, невербални јазични вештини, ...

Прочитај повеќе

Управувајте со вашето време (во 2021 година) за да го зачувате!

На овој курс за управување со времето, ќе откриете необични принципи и техники за ...

Прочитај повеќе

Врвен менаџер: Организирајте и управувајте со состаноци

Без оглед на вашата работа во компанија, од вас се бара да учествувате, да организирате и да водите ...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач

Оди до главна содржина