Таг: Стручна обука

FNE Training: пристапете до дополнителни средства за финансирање на вашата обука!

Откријте го FNE Training Систем кој промовира акции за поддршка на компаниите ...

Прочитај повеќе

Јаките страни на обуката за развивачи на веб-интегратор ifocop

Кој си ти ? Лиам Тардје. Работам за компанијата Evogue, специјализирана за делегирање ...

Прочитај повеќе

Димитри: „Со тоа што станав веб развивач, открив нов јазик“

Денеска го запознаваме Димитри, мотивиран млад човек кој неодамна дипломирал на ifocop продолжи ...

Прочитај повеќе

Мунир: „Оваа обука претставува за мене форма на отскочна штица“

Имајќи ја главата на рамениците и добро на ум неговиот проект за специјализација во сајбер безбедноста, Мунир ...

Прочитај повеќе

Откријте го сведочењето на Зејнеб, ученик на ifocop кој стана програмер и бизнис менаџер.

Изненадувачката млада жена Зејнеб, оваа мајка на 3 деца која прошета низ вратите на ifocop ...

Прочитај повеќе

„Професионалната преквалификација е акт на посветеност. "

Одговорна, за IFOCOP, за односи со препишувачи, Амандин Фочер долго време ...

Прочитај повеќе

Променете ја работата и животот благодарение на обуката за правен асистент: сведочи Аурели.

За жал, стана класика во кариерата на многу активни луѓе, отказот ...

Прочитај повеќе

Станување асистент за продажба: Инспиративната промена во кариерата на Аниса.

Да, да, добро прочитавте! Пред да стане претставник за продажба на енергетска ефикасност, Аниса ...

Прочитај повеќе
Вчитување

преведувач

Оди до главна содржина