Кристин Давана, деловен советник, го претстави пред околу десет работодавци во Лоаре овој нов систем за обука за работа-студија со:

целта да им се овозможи на најдалечните луѓе од вработување да имаат обука по мерка, посоодветна на нивните потреби, и на компаниите веднаш да ангажираат вработен кој ќе биде обучен што е можно поблиску до реалните потреби. критериумите и финансирањето, како и можностите за оперативно спроведување на овој систем што можат да одговорат на предизвиците на компаниите и секторите.

Присутните компании беа од сектори на разновидна активност: Земјоделско млеко - Земјоделска слаткарница - Земјоделска соработка - Центар за управување - Земјоделска трговија - Пејзаж - Мелење

Исто така, треба да знаете повеќе за договорот за експериментална професионализација или обука на вашите вработени во регионот на Центарот Вал де Лоара, не двоумете се да контактирате со нас преку е-пошта на cvdl@ocopiat.fr

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Заработете пари преку Интернет од 0 €: Печатете ја испораката