Печатете пријателски, PDF и е-пошта

предуслови за запишување на

  • Секое Ако не е да се има педагогија и да се сака да се пренесува
  • Сакате да креирате автоматски извор на приход секој месец
  • Потребна ви е интернет-врска

Опис

Вие сте тренер, поддржувате професионалец, хонорарец или дури тренер и имате знаење како, know-how, експертиза што би сакале да го споделите со секого и дојдовте на вистинското место.

За оваа цел, ние ви обезбедуваме курсеви редовно ажурирани (последно ажурирано на 19 / 05 / 2021) со пристап за цел живот конотација задоволни или враќање на средствата за 30 денаЗа ве запознаам со онлајн обука, помагајќи ви да ја исполните својата страст додека стекнувате слобода и додавате продажба на вашиот приход на периодична основа.

Оваа обука е совршен одговор на сите вашите прашања и вашите тони грижи во врска со содржината што треба да се сподели, како да се направи тоа, во кој формат, која цена да се понуди и пред се за која платформа е најдобро прилагодена.

Haveе имате онлајн конференции, видеа, продажни инки, сите видови алатки кои се и финансиски достапни, технички и лесни за учење, нешто што ќе ви овозможи во два чекора да:

· Направете обука од А до Ш

· Вие обезбедувате задоволство на вашите клиенти...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Преговарајте за продажбата