Обуката во текот на целата кариера е неопходна за да се обезбеди следење на промените во вашата професија, додека стекнувате вештини. Со своите понуди прилагодени на професионалниот развој, IFOCOP ги поддржува оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини без да започнат од нула.

Професионален напредок, пристап до нови одговорности, стекнување нови вештини… Сето ова е можно во текот на целата кариера, без да започнете со преквалификација! Сè што треба да направите е да одвоите време да размислите за вашиот професионален проект, да ги дефинирате вашите мотивации и желби и потоа да обучите. Ова е она што IFOCOP го нуди преку разни курсеви за обука кои нудат делумно или целосно сертифицирање - избор што треба да се направи според вашите цели и вашиот личен живот. Ние ќе објасниме сè тука.

Делумно сертифицирање 

Формулата Ренфорт е идеална за ефикасно ажурирање на вашите вештини и напредување во работата без прекинување на вашата професионална активност, курсевите се нудат надвор од работното време. RNCP сертифициран и подобен за сметка за лична обука (CPF), овие курсеви за обука се достапни за вработените и луѓето со договор за професионална безбедност (CSP), како и за барателите на работа ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Крај на договорот: збирна изјава за заштеди на вработените збогатена со нови информации