Детали за курсот

Научете како да работите од далечина и останете поврзани со вашиот бизнис. Тренерот Тод Девет ви покажува како да создадете продуктивна работна средина дома со правилно планирање на вашиот ден, работа во посветен простор и избегнување на одвлекување на вниманието. Откако ќе се постави вашиот работен простор, тој ги споделува најдобрите практики за да останете во контакт со вашиот тим. Конечно, се осврнува на предизвиците со кои се соочуваат повеќето далечински работници: чувството да се биде изолиран и исклучен од секојдневниот живот на компанијата и виртуелната комуникација.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Заработете пари за 48 часа рамноправно со АИ МАРКЕТИНГ