SharePoint е една од најбогатите платформи во екосистемот на Мајкрософт. Ако сте љубопитни или сте во средина која најверојатно ќе го примени, тогаш овој брз курс е совршен за вас.

Flyе прелетаме и ќе откриеме, во 5 брзи чекори,

  1. дефиницијата за SharePoint;
  2. неговите различни варијации и некои од нивните карактеристики;
  3. средствата за пристап до неа, во зависност од односните верзии;
  4. главните функционалности;
  5. можни класични намени.

Главната цел на овој курс е да запознајте го секој нов или нов во Sharepoint со можностите што може да ги понуди на поединци и организации од сите големини.

Остануваме достапни во делот за прашања за ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Цел на IPv6