Детали за курсот

Кога доживуваме промени или кога комуницираме со тешки луѓе, понекогаш мораме да се покориме или да се бунтуваме. Во професионален контекст, важно е да се биде наметлив. Да се ​​биде наметлив не е природно и затоа процесот е многу тежок. Во оваа обука адаптирана од оригиналниот курс на Крис Крофт, Марк Лекордие објаснува како да се изразувате и да ги браните вашите права, притоа почитувајќи ги правата на другите. Тоа ве учи како да управувате со вашите емоции и ви помага да разберете дека однесувањата што ги ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Мојот ТПЕ има закажано со дигитално