Детали за курсот

Со Jean-Marc Pairraud, откријте емоционална интелигенција. Погледнете како да го развиете и како да го искористите. Прво, ќе научите кои се емоциите и што е во прашање. Ќе видите како да ги регулирате и контролирате сопствените емоции, а потоа ќе научите и како да се справите со емоциите на другите покажувајќи емпатија. Оваа обука ќе заврши со десет совети кои треба да ги спроведете во пракса за да ја негувате и совладате вашата емоционална интелигенција.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →