Детали за курсот

Мултикултурната соработка е сè попотребна вештина. На оваа обука, Татјана Колову, експерт за комуникации, ви помага да ја развивате вашата интеркултурна интелигенција во оваа насока. Тука таа ги презентира седумте главни културни разлики, разликувајќи ги културите со силен и слаб контекст. Потоа ве учи да користите визуелни и невизуелни сигнали присутни во вашата околина со цел да ги калибрирате вашите постапки и реакции.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  B2B трговија