Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Разберете ја дигиталната трансформација и осигурете ја одржливоста на вашиот бизнис во светот што се менува

Технологиите се сеприсутни и експоненцијално се развиваат во нашето општество. Тие имаат влијание врз нашето опкружување и неспорно е дека светот се менува.
Кои се новите предизвици што ни ги донесе ова дигитално општество? И, како е можно компаниите да се прилагодат на оваа брза промена?

Целта е да им се дадат сите клучеви на деловните лидери, особено на малите, да ги разберат предизвиците на дигиталната трансформација и како да преземат конкретни активности и да направат нивниот бизнис да се развива во дигиталната транзиција.

Овој курс ќе се осврне на следниве прашања:

  • Што е дигитална трансформација? Како да го подготвам мојот бизнис за тоа?
  • Кои се предизвиците и ризиците од дигиталната трансформација?
  • Како да дефинирам план за дигитална трансформација за мојата компанија?
  • Како да се вози оваа промена?

За кого е наменет овој курс?

  • Претприемачи
  • Трговци
  • Менаџер за мали и средни претпријатија
  • Луѓе кои сакаат да ја разберат дигиталната трансформација

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Дистанцирање, маски, угостителство: нови промени поврзани со епидемијата Ковид-19