Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали имате претприемачки и иновативен дух и идеја што сакате да ја развиете? Во овој курс ќе ви помогнам да го претворите во вистински проект.

Ќе научите како да го направите ова на структуриран и методичен начин користејќи различни примери и алатки.

— Дефинирајте го вашиот вистински пазар.

- Создадете прототип.

- Создадете бизнис модел.

— Дефинирајте ја вашата стратегија.

Користејќи го овој чекор-по-чекор пристап, ќе создадете иновативен проект што можете да започнете да го спроведувате. Заинтересирани?

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Совети за PowerPoint 2019: Табела за анимирани пити