Опис

Ако го лансирате вашиот производ, или уште полошо, ако вашиот производ е лансиран и не се продава, тогаш оваа обука е за вас!

Заедно ќе ги видиме основите за создавање на доверлив производ или услуга, исечени за продажба, што ќе ве натера да сакате да бидете купени.

Ќе откриете 5 главни клучеви кои ќе ви овозможат да го развиете вашиот бизнис на одржлив начин, на добра основа, што ќе треба само да го оптимизирате потоа.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Физичка колекција: 4- Геометриска и бранова оптика