Печатете пријателски, PDF и е-пошта

 

Различните видеа за обука што ги нуди г-дин Росети Стефан се со одличен квалитет. Детално се презентирани голем број практични случаи. Следејќи го на YouTube, сигурно ќе научите многу и ќе ги развивате своите вештини многу брзо.

Порамнете ги пасусите на списанијата во различни колони на една страница од документот Word со балансирање на презентацијата со паузи на колони. Word предлага да се дистрибуираат избраните пасуси преку голем број колони што треба да се дефинираат на истата страница со цел да се напишат статии за печатот. Слики и ѓГеометриските елки можат да се преклопуваат во неколку редови. Благодарение на нивниот изглед, текстовите ... 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Дигитален работен код: веќе повеќе од десет милиони посети!