Како да се спроведува секој ден пресрет на графичка инспирација или едноставно конкурентна ефикасно? Следењето на сите вести за многу теми станува се повеќе и повеќе одзема време во нашево време. Да ви дозволам да заштедете време во вашата дневна работа со часовник, Ви предлагам да се интересирате за услугата NetVibes.

NetVibes беше лансиран пред неколку години, но оваа услуга еволуираше доста со текот на времето. Можноста да се (повторно)открие благодарение на ова видео упатство !
Бесплатно упатство: чување на часовникот со NetVibes

Во ова бесплатно упатство, ќе научите:

За да користите Netvibes Направете квалитетен часовник Конфигурирајте ја апликацијата

Доколку имате какви било прашања, секако останувам на располагање преку секциите взаемна помош et ЧПП.
Добро откритие на Netvibes ...
 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Како да ја зајакнете внатрешната мобилност во рамките на вашата организација?