Сурфате на интернет и ја посетувате страницата за производи на пар чевли на страницата за е-трговија.

Набргу потоа, го забележувате истиот пар чевли низ сите места што ги посетувате.

Ова е моќта на ретаргетирање (или повторно таргетирање): дури и ако не сте нарачале првиот пат, ви се дава уште една шанса да го сторите тоа, во време што може да ви биде попогодно.

На овој мастерклас, Грегори Кардинале (Експерт во Фејсбук ™ Рекламирање од 2015 година), ви покажува како да се создаде оптимизирана кампања за пренасочување чекор по чекор.

Кампањите за ретаргетирање ви овозможуваат да ги подобрите вашите Враќање на трошоците за рекламирање (ROAS) во невидени размери. Ова благодарение на алатките што ни се на располагање денес…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Конзола за пребарување: целосен водич - Управувајте со вашиот SEO