Кога се обидувате да направите нешто ново, честопати треба да ги земете предвид ограничувањата на управувањето со проекти. Соочени со оваа ситуација, неизбежно е да се соочите со компликации. Во оваа обука, тренерот за управување со проекти, Крис Крофт, ве води низ тоа како да ги решите заедничките предизвици на проектот. За ова, тој ви дава совети и…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Зошто да станете член на Матмут?