Во сегашниот здравствен контекст, корисно е да се знае разликата. Ова важи за компаниите, но исто така и за сите вработени. Научете да учите, бидете агилни во сите околности, бидете iousубопитни и проширете ги своите области на стручност, прилагодете се на повеќе дигитални методи на работа, со пофлексибилни услови за работа.

Првите денови од есента се вистинското време да го дефинирате вашиот проект со нов професионален курс! Направете избор да ги развиете своите вештини и вашиот професионален раст. Промени, за да заработиш малку дополнително што ќе направи разлика.

На IFOCOP, ние исто така се сменивме во подобра поддршка на вработените во нивните проекти за развој на кариера или преквалификација.

Ние им нудиме нови едукативни формули, посоодветни за нивниот распоред, нивните аспирации и нивните соништа за иднината: Обука лице в лице во текот на денот за оние на кои им требаат вистински состаноци Обука 100% на далечина, остварлива на вечери и викенди за оние кои веќе имаат напорни денови. „Забрзана“ обука лице в лице за оние кои брзаат да се променат

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Развијте ја вашата наметливост