До крајот на овој курс, ќе можете да:

  • Идентификувајте ја работата на задругата
  • Интегрирање на потеклото на земјоделските задруги во Франција и ширум светот
  • Разбирање на специфичното управување со земјоделските задруги
  • Проектирајте се во земјоделските и кооперативните професии

Опис

MOOC за земјоделска соработка ви нуди уникатно 6-неделно патување до срцето на земјоделската соработка!

Благодарение на видеата од курсевите, сведоштвата, вежбите и двете сериозни игри, ќе можете да го продлабочите вашето знаење за работењето и главните принципи на земјоделската задруга, историјата на движењето за соработка, управувањето со задругата итн.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Вовед во механика на течности