Детали за курсот

Со Jean-Marc Pairraud, откријте како да управувате со промените што се случуваат во кој било проект. На оваа обука, која е наменета за менаџери и директори, ќе научите да ја предвидувате промената, како и да ја водите и контролирате. На крајот од оваа обука, ќе можете да ги совладате овие ситуации на промена, со вашите работни тимови и сите актери на проектот.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Ава: брзо преквалификување и постојан договор благодарение на нејзината диплома за контролор за управување