Cette бесплатно видео има за цел да ви го претстави различни фактори што треба да се контролираат за да се зголеми SEO на вашата веб-страница. Мојата цел е да ви помогнам да се стремите кон првата страница на пребарувачот Google со цел да го зголемите сообраќајот кон вашата веб-страница.
Но, внимавајте, оваа обука ви ги покажува факторите на добро природно повикување на Google без да навлегувам во детали :

дали ги користите елементите што ви ги презентирам за да ги направите ваше сопствено истражување. дали избирате да одите понатаму со преземање мојата целосна обука на природно упатување или мојата обука за истражување на клучни зборови уникација.

Само кажете си дека доаѓањето до првото место на првата страница на Google би ве лажело, бидејќи ни најдоброто SEO во светот не може да го предвиди тоа. Нашите веб-локации се предмет на алгоритми на пребарувачите кои се менуваат секоја година. Од друга страна, имаме можност да дадеме максимум позитивни сигнали за подобрување на нашето позиционирање. Ова е токму она што ви го предлагам со брзо резиме на точките на внимание на природното повикување...