Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Работата на административен асистент може да биде и предизвикувачка и забавна. Во оваа серија видеа, ќе добиете совети како да останете фокусирани и урамнотежени, да останете во контакт со вашиот менаџер и да бидете предност за вашата организација. Ејприл Сталворт, извршен асистент и тренер, ќе ви помогне да развиете важни вештини како што се управување со телефонски повици и состаноци, управување со проекти и управување со одвлекување на вниманието во канцеларијата. Таа ќе ве запознае со алатки и ресурси за зголемување на продуктивноста и ефикасноста и ќе ви помогне да најдете одговори на вашите прашања. Исто така, ќе ви помогне да го изградите вашето лично брендирање и мрежа за да го отворите патот за вашата следна работа или промоција.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Влијание врз другите