Особено ако сте почетник, уживајте во ова кратко видео на софтверот PowerPoint 2019. За рекордно време, ќе можете да додадете стил на вашите презентации. Во јасна и прецизна прогресија, објаснуваме како да го усогласите и центрирате текстот Групирајте предмети и користете градиенти во боја, сè за модерен изглед што неизбежно ќе ја обележи вашата публика. 

READ  Како да користите TubeBUDDY за вашиот оптимизација за YouTube