Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Excel е една од најкористените програми во светот. Секој што користи Excel секој ден знае дека има добра причина за ова: Excel го олеснува организирањето и форматирањето на податоците.

На овој курс, почетниците ќе научат како да користат Excel за визуелно прикажување на податоците и нивно организирање користејќи формули, сорти, табели и други функции. Исто така, ќе ве подготви да работите на TOSA Excel сертификацијата.

Работењето со Excel не е толку тешко и нема да сакате да се откажете од него во скоро време.

Како и секој добар професионалец, наскоро ќе можете да креирате Excel датотеки и да извршувате други задачи во исто време. Ќе ве водиме чекор по чекор за да можете веднаш да започнете да учите.

Продолжете со обуката на оригиналната локација→

READ  Како да направите неприкосновена фактура?