Фејсбук е најдобрата платформа за продажба и вие тоа го знаете.

Но, ако некогаш сте се обиделе да привлечете олово и да направите продажба на Фејсбук ...

исто така знаете дека не е лесно.
Не е нешто што можете да го импровизирате.

Како експерт за реклами на Фејсбук, ја користам оваа платформа секој ден за да им помогнам на моите клиенти да ја зголемат својата продажба преку рекламирање на Фејсбук.

Добиваме неверојатни резултати од платено рекламирање.

Потоа .. еден ден, најдов големо откритие:

● Луѓето кои одат на Фејсбук никогаш немаат намера да продаваат.

● Тие се движат низ нивните вести за да видат што се случува таму.

● Застануваат кога ќе најдат привлечна објава.

● И, ако овој пост е навистина привлечен, тие кликнуваат за да прочитаат повеќе.

Магијата е да ја следите оваа логика со намера да го натерате вашиот клиент да го купи вашиот производ на крајот од овие чекори, без да инвестирате во платено рекламирање.

На оваа бесплатна конференција, ви го откривам еко-системот што јас лично го користам...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Основите на продажбата