Опис

Овој курс е направен за веб-претприемачи кои сакаат да создадат успешна инка за продажба со io систем.

Овој курс е погоден и за почетници и за претприемачи кои веќе се навикнати на алатката.

Јас исто така ве учам како да привлечете сообраќај кон вашите продажни инки преку социјалните мрежи.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Жртви: Вовед во виктимологијата