Детали за курсот

Токсичните работни средини можат скапо да ги чинат деловните субјекти поради изгубената продуктивност, здравствени проблеми на вработените, а понекогаш дури и парнични спорови. Советникот за човечки ресурси Кетрин Метис Зундел објаснува како организациите што инвестираат во развој на позитивни средини постигнуваат огромни приноси од нивната инвестиција. Ако страдате од негативност во вашиот бизнис, можете да поставите нова визија насочена кон промените, со помош на комитет за култура што ќе ви помогне ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →