Опис

Во текот на овој курс, ќе научите да ја совладате системската алатка IO

System io е SaaS апликација креирана од Аурелиен Амакер, што овозможува целосно и интуитивно управување со вашиот Интернет маркетинг.

Во контекст на извршување профитабилна активност преку Интернет, оваа апликација во голема мера ќе ја олесни вашата задача.

Дека продавате производи или услуги на Интернет, оваа алатка ќе ви заштеди време и енергија за ефикасно управување со вашиот бизнис.

Решение со клуч-клуч, дизајнирано да го подобри управувањето со автоматизирана деловна активност на Интернет:

  • Маркетинг преку е-пошта за испраќање е-пошта до потенцијални клиенти и клиенти
  • Создавање на продажна инка неопходна за хостирање страници посветени на презентација и продажба на вашите производи и услуги
  • Управување со финансиското работење како што е собирање и испорака на дигиталниот производ до клиентот

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Развијте ја својата продажба одржливо: Од 0 до 1