Опис

Добредојдовте на овој курс на „Создадете ја вашата продавница Shopify во Dropshipping“.

На крајот од оваа обука, совршено ќе ја совладате околината на Shopify и ќе можете да изградите продавница од А до Ш што ќе ви овозможи да ја направите вашата прва продажба. Го снимам мојот екран и ве водам низ секој чекор.

Од создавањето на продавницата, до конфигурацијата, преку додавањето производи и дизајнот на вашата продавница, сè е детално објаснето.

Идеален курс за почетници:

  1. Не се потребни технички вештини
  2. Понудена е 14-дневна проба на Shopify
  3. Не трошете време и одете директно на поентата

Целта на овој курс е да му дозволи на секој да создаде продавница под Shopify и да започне да ги собира своите први продажби.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Заработете пари за 48 часа рамноправно со АИ МАРКЕТИНГ