во Ексел 2010 многу луѓе ги знаат списоците (понеделник вторник…, јануари февруари итн.) Но, можно е да создадете свои лични листи. Ова мало бесплатно упатство објаснува, со неколку кликања, како да ја креирате вашата листа или како да ја измените ...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Најважните работи за зумирање