Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Детали за курсот

Пакетот алатки на Google е сè попопуларен во однос на услугите и корисниците. Сметка на Google ви овозможува пристап до многу канцелариски алатки, и лично и професионално. На оваа обука, Никола Леве ве поканува да ги разгледате сите алатки на Google за да имате глобална визија за опсегот на можности во однос на ефикасноста и комуникацијата. Seeе видите како да пристапите до различните услуги без да инсталирате ништо ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  30 септември 2020 година План за обновување: значи да се дигитализира понудата за обука