Бесплатна обука за Linkedin Learning до 2025 година

Соработката стана една од највредните вештини за еден вработен. Затоа, дигиталната писменост во различни алатки за соработка може да ви помогне да се истакнете меѓу вашите колеги и да работите поефикасно. Во овој курс, вашиот тренер ќе ви покаже како да користите специјализирани алатки на Microsoft 365 за да ја олесните соработката со членовите на вашиот тим и засегнатите страни на вашите тековни проекти. По курсот, ќе можете поефективно да соработувате со помош на Teams и SharePoint.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  16| Во случај на незгода на работа, кој ја прогласува несреќата на работа?