Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Ќе научите како да спроведете интервју за да го поддржите процесот на советување за професионален развој „CEP“. Сето тоа во рамките на придружба на ориентацијата. Интервјуто е клучен елемент и важна алатка за развој на кариерата. Тоа е едно од техничките средства што се користат за да им се помогне на луѓето да ја разјаснат својата позиција и да ги постигнат своите цели.

Во овој курс, ќе ги проучите сите фази на одржување. Подготовка, прием и анализа на ситуацијата и решавање на какви било тешкотии. Ќе ги научите сите принципи на професионален пристап и стапици што треба да ги избегнете во дискусијата.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Направете тест за пенетрација на веб