Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Здраво и добредојде на овој курс!

Ќе ги придружувате луѓето во нивните професионална еволуција.

Браво затоа што тоа е исклучително важна мисија! Тоа ќе помогне длабоко да се трансформира нивниот однос во работа, а зошто да не и нивната животна траекторија!

Во овој курс, ќе видиме заедно како да се направи проценка на нивните вештини.

Ќе ги откриете чекор по чекор сите фази на развој на проценка на вештини, одприем на корисникот до резиме пишување од оценувањето на вештините, доанализа на неговото патување.

Ќе научите клучни техники за идентификување на вештините и интересите на корисникот, врз основа на нивните искуства.

Ако вашата цел е да им помогнете на луѓето што ги поддржувате да добијат доверба во нивниот избор и да им овозможите поголемо професионално задоволство, придружете ми се на овој курс!

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→