На оваа обука, која е наменета за менаџерите за услуги на клиентите, ќе научите како да поставите стандарди за квалитет. Со Philippe Massol, ќе разговарате за референци и стандарди за квалитет и ќе видите како да ги исполните очекувањата на вашите клиенти. Ќе го видите и нивното влијание врз вработените и како да…

Обуката што се нуди на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно и без регистрација откако ќе се платат. Затоа, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани.

Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по пријавувањето, откажете го обновувањето. Ова е за вас сигурност дека нема да ви се наплати по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 30

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →