Со овој сертификат, вашите вештини конечно ќе бидат препознаени.

ИТ сертификатот е моќна деловна алатка која ќе ви помогне:

– Подобрете го вашето CV.

– Најдете работа.

– Определете кои се вашите вештини.

Дали знаевте дека над 90% од компаниите прифаќаат ИТ сертификати како доказ за работно искуство?

Во многу компании кои работат во компјутерската област, услов за вработување е поседувањето одредени сертификати.

Добар почеток за оние кои сакаат да се занимаваат со кариера во оваа гранка.

Продолжете со бесплатно образование на Udemy→

READ  Управување со ризик во ИТ проекти: бесплатна обука