Ако сте работник за знаење, овој бесплатен курс ќе ви овозможи идентификувајте ги принципите кои се тестирани за да ги подобрите вашите резултати од оваа вечер.

  1. Discoverе откриете 3 принципи кои Со години користам да преземам акција без да ти ја земам главата и без одлагање.
  2. Learnе научите како да користите методот на поделба во ваша корист лесно да ги започнете вашите денови или вашите проекти.
  3. Можете да откриете методот Комодоли (како и мојот минималистички и доверлив организациски систем) со цел да ги дадете приоритетите на вашите задачи и да знаете…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Користете CRM во вашата продажна активност