Да се ​​создаде А. стожерна табела лесно благодарение на ова Упатство за Excel 2007. Дознајте како да ја користите оваа моќна алатка на Excel за лесно да обработувате големи количини на податоци со само неколку кликања.

Овој туторијал од околу 10 минути ќе објасни што можете да направите со стожерната табела.

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Соработувајте како тим со пакетот Google