Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Од Google Meet, услугата за видео конференции развиена од Google, е достапна за сите сопственици на сметка на Google и повеќе не само за членовите што плаќаат, услугата продолжува да расте. Во оваа обука, ќе откриете како да ги контролирате вашите учества, но и како да ги организирате и управувате со вашите сопствени конференции. Потоа ќе можете целосно да ги искористите сите предности што ги нуди оваа услуга.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 01

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Поддршка од работодавач за вработените со попреченост