Дали започнувате со деловна активност? Дали сакате да генерирате хипер-брз раст на вашиот производ на пазарот? Оваа обука е за вас! Откријте го принципот на хакирање на растот и направете сè што можете за да добиете резултати брзо. Оваа обука прилагодена на оригиналниот курс на Бред Бејтсоле ги анализира уредите и методите за совладување на овој концепт. Дидие Мазиер потоа објасни како да ја поставите вашата стратегија, да ги испланирате тестовите и да ги креирате и мотивирате вашите

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  ANSSI предупредува за нарушување на безбедноста на Log4Shell