Детали за курсот

Без оглед на нашата функција или ниво на одговорност, ние управуваме со проекти и задачи кои бараат тимска работа. Сите ние сме способни да работиме заедно и секој може да се покаже како ефективен член. Во оваа обука адаптирана од оригиналниот курс на Крис Крофт, откријте ги техниките и линиите на размислување насочени кон обезбедување добра кохезија помеѓу вработените. Вашиот тренер Марк Лекордие ви ги дава клучевите за успехот за да ја развиете и зајакнете тимската работа. Успехот секогаш ќе зависи од нечија способност ефективно да работи со другите луѓе.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Крај на теле-работа на 100%, тенџере овластено… Што е планирано за враќање во компанијата