Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Здраво, моето име е Елиот, јас ќе бидам твој тренер за време на оваа обука, во која ќе ги научиш основите на тргувањето.

На крајот на обуката, ќе можете:

- нарачки

- анализира пазар

- разберете ја понудата и побарувачката на законот

- користете платформа за тргување

Сакав да направам прилично краток тренинг, но оптимизиран. Тоа е да се каже дека ќе зачувате многу знаење за кратко време. За да можете побрзо да ја започнете својата трговска кариера.

За време на оваа обука ќе имате резиме квиз, тоа ќе ви овозможи да се поставите себе си во вашиот напредок. Доколку не го положите овој квиз, ве советувам повторно да ја гледате обуката.

Платформата за тргување што се користи во оваа обука е Е-Торо, бидејќи е многу лесна за пристап и многу интуитивна. Почнав да тргувам со тоа и не бев разочаран. Може да одите и на други платформи. Во моментов, користам Admiral Markets MT4, тоа е добра платформа, но сепак е потешко да се научи. Зависи од тебе…

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Продолжување со скратено работно време од терапевтски причини или продолжување на адаптираната работа