Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Здраво, моето име е Елиот, јас ќе бидам твој тренер за време на овој курс. На оваа обука, ви давам неколку совети кои ќе ви помогнат многу. Toе ви понудам 7 инвестиции со кои можете да тргувате во трговија.

Сакав да направам прилично краток тренинг, но оптимизиран. Тоа е да се каже дека ќе зачувате многу знаење за кратко време. За да можете побрзо да ја започнете својата трговска кариера. Покрај тоа, оваа обука е потполно бесплатна, па искористете ја.

За време на оваа обука ќе имате резиме квиз, тоа ќе ви овозможи да се поставите себе си во вашиот напредок. Доколку не го положите овој квиз, ве советувам повторно да ја гледате обуката.

Платформата за тргување што се користи во оваа обука е Е-Торо, бидејќи е многу лесна за пристап и е многу интуитивна. Почнав да тргувам со тоа и не бев разочаран. Може да одите и на други платформи. Во моментов, користам Admiral Markets MT4, тоа е добра платформа, но сепак е потешко да се научи. Од вас зависи, во зависност од вкусовите и чувствата ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Изградете империја на Инстаграм без автоматизација