Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Нашиот MOOC има неколку цели:

Прво, разбирање на принципите на хуманистичката филозофија за управување заснована на вашите вредности, за вредностите на демократијата во компанијата и способноста да се применат во пракса. Односно, да се премине од теоретска визија за чувство за мисија кон конкретна примена во културата, практиките и процесите на раст и усовршување.

Второ, пристап до следењепроценка на промените и развојот што ќе ги имплементирате во вашата компанија или проект.

„Управување со вашиот бизнис поинаку“ ви нуди повеќе од обична обука.
Ве повикуваме веднаш да го спроведете во пракса она што сте го научиле за да иницирате поправеден и похуманистички развој во вашата компанија и позитивно влијание врз општеството.

Ќе имате корист од:

  • Вештини веднаш применливи во вашата околина,
  • Персонализирано онлајн и учење од врсници
  • Флексибилен и структуриран пристап кон онлајн учењето кој ви овозможува да планирате стекнување нови вештини според вашата лична ситуација, чекор по чекор.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Мислење на ANSSI за миграцијата кон пост-квантна криптографија