Онлајн маркетингот се карактеризира со пролиферација на потенцијални канали и постојано менување на околината. Затоа, од клучно значење е да се потпреме на цврсти основи и докажана методологија за да се спроведат ефективни кампањи и да се постигнат поставените цели. Оваа обука на Didier Mazier е наменета за секој кој сака да му пристапи на онлајн маркетингот од интегрирана перспектива, преку координирање на акции на најрелевантните канали во врска со…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Европско трудово право